Unificació del Valldemossa At. i l'Sporting Valldemossa
El passat 24 d'agost es va dur a terme la signatura del conveni d'unió entre el club Valldemossa At. i el club Sporting Valldemossa, que donarà pas al nou club Unió Esportiva Valldemossa.
Paraules dites pel regidor d'esports, Antoni Colom en l'acte de signatura del conveni per a la Unificació entre l'Atlètic i l'Sporting. Camp de futbol de Valldemossa 24/08/2018.

Avui dia del patró Sant Bartomeu, és un dia gran per al l'esport a Valldemossa: posam punt i final a 10 anys de complicada convivència de dos clubs de futbol, en un poble petit com el nostre.

La manca de diàleg i pot ser altres interessos han alimentat una situació que en aquests anys ens dóna un balanç desconcertant. L'aventura de cada club en aquest temps ha estat ben interessant i l'Ajuntament vol agrair als dos clubs públicament tota la feina feta, però per contra la situació creada ens demanava a crits que tornàs el sentit comú al món del futbol valldemossí i que la duplicitat s'acabàs.

Quan al juny de 2015 em feren contra tot pronòstic, regidor d'Esports, vaig entendre que tal com deiem al programa havíem de contribuir a resoldre la duplicitat, des de l'Ajuntament, obrint una línia de feina en aquest sentit.

A la llum d'aquests 3 anys darrers, la veritat és que el resultat positiu que ara veim és la suma de diversos factors en els que cada club hi ha posat de la seva banda i molt, però a la Regidoria d'Esports ens hi ha trobat fent feina. Vull agrair la confiança absoluta tant de l'equip de govern com de l'oposició en la dinàmica de reunions que he plantejat i hem anat fent al llarg de quasi dos anys, deixant a un costat els interessos partidistes. Vull agrair també a aquells que vaig anomenar els homes i dones bones de l'esport a Valldemossa, en Gaspar Mas, en Joan Miquel Guarin, en Vicens Colom Xispes, en Maties Morey, en Marc Marco i na Núria Estaràs, perquè han aportat a les discusions el sentit comú del poble pla.

A les reunions, els dos clubs s'han tractat d'una manera educada, cordial, col.laborativa i pens sincerament que aquell DAFO, aquells exercicis , aquells jocs que férem per visualitzar un futur millor, han estat el motlo per la solució dialogada que han sabut trobar després. I és que no es tractava que des de la Regidoria d'Esports diguéssim com s'havia de resoldre , sinó de crear un clima -per això hem fet devers 10 reunions!- en el que poguessin parlar i escoltar sense tensió, amb confiança i això ha estat possible gràcies a la neutralitat : Només amb una ajuntament neutral com a mediador, sense interessos de partit i amb interessos de poble clars, que no es colgàs amb cap dels dos clubs, podíem ajudar a resoldre aquesta duplicitat. I ho hem fet. Quan al cap de 10 anys el sentit comú ha tornat passar per Valldemossa ens ha trobat a tots en una reunió, fent feina en la solució. Una solució positiva per a totes les parts, sense vencedors ni vençuts.

Avui signareu un conveni que dóna valor al passat però que mira il.lusionat cap al futur. Haurem de combinar durant mesos , talment fos una trunyella, els dos clubs anteriors i el nou club resultat de la fusió, donant sortida a les necessitats dels equips de volei, futbol i el que vengui.

Al mes d'octubre triareu el nou equip directiu que consolidarà la unificació.

La Unió Esportiva Valldemossa és ja un projecte en el que ens hi hem d'il.lusionar ( a l'ajuntament ja hi estam) perquè la pràctica esportiva, malgrat moments com la final del torneig de futbet d'enguany ens ho qüestioni, és una gran eina per fer bones persones i bones veïnades i veïnats de Valldemossa. Recordem que l' esport sense valors no és esport, ni ens interessa. Avui comença la campanya per fer socis i sòcies i empreses col.laboradores econòmiques, animau-vos i apuntau-vos-hi!

La Unió Esportiva és el club de Valldemossa i Valldemossa es mereix a la fi la Unió Esportiva.

Visca la Unió Esportiva i Visca Valldemossa!
Bookmark and Share